AMMATTIPÄTEVYYDEN JATKOKOULUTUS

Jos sinulla on ammattipätevyys kuorma-autoluokkaan, voit ylläpitää ammattipätevyyttä suorittamalla 35 tuntia jatkokoulutusta viiden vuoden aikana. Yleensä koulutus suoritetaan viitenä päivänä seitsemän tunnin jaksoissa.

Voit hakea ammattipätevyydellesi jatkoa aikaisintaan 6 kuukautta ennen nykyisen pätevyyden päättymistä, eli silloin ammattipätevyys jatkuu nykyisestä päättymispäivästä 5 vuotta eteenpäin. Jos ammattipätevyytesi ei ole enää voimassa, uusi jakso alkaa viimeisen jatkokoulutuspäiväsi suorituksesta. Jos teet hakemuksen ennen ammattipätevyytesi päättymistä, viimeinen koulutuspäiväsi aloittaa uuden viiden vuoden jakson.

Järjestämme ammattipätevyyden jatkokoulutuskursseja kaikilla Liikennekoulun toimipisteillä. Järjestämme koulutuspäiviä tarvittaessa myös ryhmille, kuten esimerkiksi yrityksille.

Aiheitamme ovat mm. ennakoiva ajaminen, kuljettajien tieturvallisuuskoulutus (Tieturva 1), ajo- ja lepoaika-asetus ja piirturit, työturvallisuus kuljetusalalla ja SPR Ammattikuljettajan ensiapukurssi. Ennakoiva ajaminen on ainoa pakollinen kurssiaihe, muut kurssiaiheet voit valita itse hyväksytyistä kursseista. Kaikki kurssimme ja kouluttajamme ovat Trafin hyväksymiä.

Löydät tulevat ammattipätevyyden jatkokoulutuskurssit tästä linkistä tai sivun oikeasta reunasta.

Lisätietoja:

Timo Rantanen 0400 742 400